Sportevenement | JMR NL

Sportevenement

Naast publieks-en bedrijfsevenementen heeft JMR zich ook op de organisatie van verschillende sportactiviteiten gestort. Zo produceerde JMR de eerste drie jaar van  de Bavaria City Racing en heeft JMR inmiddels twee keer de World Cup Snowboard Nokia Big Air voor haar rekening genomen.

JMR wordt regelmatig door gemeente en overheid om haar expertise gevraagd, bijvoorbeeld bij de organisatie van publieksopvang tijdens het EK2000 en bij de UEFA-cupfinale 2003 in Rotterdam. In opdracht van Stichting Grand Depart Rotterdam 2010 organiseerde JMR de People Village Zuid bij de Grand Depart 2010. Voor de finale van het Wereld Kampioenschap 2010 voetbal organiseerde JMR een Oranjefeest op de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam voor 17.500 Oranjefans.

Bent u opzoek naar een creatieve producent voor uw sportevenement? Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel dan met Jennifer Warner-Buitendijk op 010-4331300 of mail naar jennifer@jmr.nl.

Hieronder staan enkele voorbeelden van sportevenementen georganiseerd door JMR. Kijk bij Projecten voor een volledig overzicht van JMR evenementen.