Bevrijdingsfestival Zuid-Holland | JMR NL
5 mei 2019 t/m 5 mei 2017

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

LOCATIE Het (Euromast) Park, Rotterdam
ENTREE Gratis

Op 5 mei mag onze vrijheid gevierd worden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland! Van 12.30 tot 23.00 uur is er een divers GRATIS muziek, theater en kinderprogramma in Het Euromast Park in Rotterdam. 

Op het Erasmuspodium staat o.a. de Ambassadeur van de Vrijheid, welke deze komende editie zijn, is nog niet bekend. De Ambassadeurs vliegen 5 mei met helicopters van Defensie naar alle 14 bevrijdingsfestivals. Op het SENA Talent Stage treden lokale bands op van pop, hip-hop, rock tot elektro.

Ook is er een verdiepingsprogramma rondom het thema "Vrijheid Geef je Door" in De Noorse Zeemanskerk met debat en comedy. En ook de jongste bezoekers kunnen zich vermaken bij het kinderprogramma. 

Hiernaast is er een uitgebreid foodcourt waar bezoekers smaken van over de gehele wereld kunnen proeven. Het festival is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de Website, Facebook, Twitter of Instagram.

Sponsoring

Wij werken graag samen met partijen die de waarde van vrijheid onder een breed publiek bekend willen maken. Voor adverteerders zijn er talloze mogelijkheden om zich aan dit bijzondere evenement te verbinden.
 

  • Doelgroep: Jongeren, starters op de arbeidsmarkt en gezinnen
  • Aantal bezoekers: 40.000 – 50.000
  • Bereik: 1.000.000 (De bevrijdingsfestivals collectief zijn het grootste gratis ééndaagse culturele evenement van Nederland)
  • In opdracht van: Stichting Provinciaal Bevrijdingsfestival  Zuid Holland
 
Bij interesse in een partnership neem contact met ons op via jennifer@jmr.nl of 010 433 13 00.