De Nacht van de Kaap | JMR NL
2 september 2017

De Nacht van de Kaap

LOCATIE Katendrecht
ENTREE 12,50 tot 20,-

De Nacht van de Kaap is een theatraal muziekfestival op de eerste zaterdag van september dat aanhaakt op de Wereldhavendagen. De Nacht laat het verleden van Katendrecht als rosse buurt, zeemanskwartier en de beruchtste uitgaanswijk van Rotterdam herleven.

In 2016 beleeft het festival alweer haar achtste editie op de Kaap. Het festival is in 2015 uitgeroepen tot Beste Publieksevenement (Nationale Evenementenprijs) en Beste Festival (Rotterdam Music Award) en is als tip genoemd in de Lonely Planet

Net als voorgaande jaren staat het festival in het teken van levensliederen en sterke verhalen. Op het Deliplein podium, het hart van het festival, brengen diverse bekende Nederlandse artiesten een Ode aan de Meisjes van Plezier. Naast Rotterdamse havenklassiekers wordt muziek uit alle windstreken ten gehore gebracht. De line-up wordt bekend gemaakt op de website van het festival.

Maar verwacht niet alleen muzikaal geweld, het roemruchte verleden van de Kaap wordt ook op verschillende manieren verteld en gespeeld. Hiernaast komen bezoekers massaal verkleed als een ruwe zeebonk, linke piraat, strakke kapitein, dame van lichte zede of ander Kaaps figuur!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de WebsiteFacebookTwitter of Instagram.

Sponsoring

Wij werken graag samen met partijen die dit bijzondere maritieme evenement voor jong en oud willen ondersteunen. Voor adverteerders zijn er talloze mogelijkheden om zich aan dit bijzondere evenement te verbinden.

  • Doelgroep: Mix van jongeren en senioren en alles daar tussen
  • Aantal bezoekers: 6.000
  • Bereik: 250.000 landelijk
  • In opdracht van: Stichting Ondersteuning Culturele Initiatieven in samenwerking met Theater Walhalla.

Bij interesse in een partnership neem contact met ons op via jennifer@jmr.nl of 010 433 13 00.