Publieksevenement | JMR NL

Publieksevenement

JMR beslaat groot- en kleinschalige publieksevenementen in drie aspecten van cultuur; kunst, muziek, theater en alle mogelijke combinaties hier tussen. De publieksevenementen die JMR organiseert zijn meestal activiteiten in de openbare ruimte die betaald of gratis toegankelijk zijn voor een breed publiek. Met een creatieve geest en de frisse blik op evenementen heeft JMR een aantal jaarlijks terugkomende concepten bedacht en uitgevoerd.

Enkele prijswinnende publieksevenementen van de hand van JMR zijn het grootschalige elektronische dansfestijn Dance Parade (Beste Dance event Lucky Strike Dance Awards), het intieme theatrale Camping Rotterdam (Nationale Evenementenprijs: Leukste stadsevenement 2006) en het maritieme spektakel De Nacht van de Kaap (Nationale Evenementenprijs: Beste Publieksevenement 2015 en Rotterdam Music Award: Beste Festival 2015).

JMR organiseert publieksevenementen op eigen initiatief, maar ook in opdracht vanuit het bedrijfsleven of de overheid. Met bijna een kwart eeuw ervaring met het produceren van groot- en kleinschalige publieksevenementen heeft JMR diverse rollen gespeeld in de organisatie van evenementen. Bent u opzoek naar een creatieve producent voor uw evenement? Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel dan met Jennifer Warner-Buitendijk op 010-4331300 of mail naar jennifer@jmr.nl.

Hieronder staan enkele voorbeelden van publieksevenementen georganiseerd door JMR. Kijk bij Projecten voor een volledige overzicht van JMR evenementen.