Hospitality & Partnership | JMR NL

Hospitality & Partnership

Wilt u op een van de JMR evenementen in besloten karakter samen met uw gasten genieten van een volledig verzorgde dag of avond? Geen zin in drukte, maar wel zin in een unieke ervaring met een borrel? Wilt u snel en makkelijk uw auto kwijt op een gereserveerde parkeerplek dicht bij de ingang om vervolgens exclusief toegang te krijgen tot de beste plekken? Bij de evenementen van JMR is er van alles mogelijk; van tickets met gereserveerd diner tot op maat gemaakte VIP-arrangementen.

Wilt u nog een stap verder gaan en uw bedrijfsnaam verbinden aan een van de JMR evenementen? Uw merk een podium bieden met het juiste publiek? JMR helpt merken de beleving van onze bezoekers te verrijken met als resultaat een blijvend platform waar mensen zich aan willen verbinden.

Neem contact met ons op via anneloes@jmr.nl of 010 433 13 00 voor meer informatie over de mogelijkheden per evenement of kijk hieronder voor enkele voorbeelden van partnerships in het verleden. 

Hieronder staan enkele voorbeelden van Hospitality en Parntership samenwerkingen op evenementen van JMR. Kijk bij Projecten voor een volledige overzicht van JMR evenementen.